Том Евънс и Никол Шерцингер са една от най-сладките светски двойки.

Всеки би си пожелал Никол Шерцингер за снаха – тя е не просто красива жена, но и талантлива и много успешна.

За всяка млада двойка едно нещо е доста важно – да се запознаят с родителите. Точно това се случи скоро. Никол се запозна със семейството на Том Евънс.

Това стана ясно от снимка, която Том публикува в своя официален Инстаграм профил. 

Преди няколко дни влюбените заминаха за красивата Португалия, където прекараха Международния ден на бащата с родителите на Евънс - Сали и Брайън, които живеят в страната. Вижте в канала "Stars News" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Fathers Day Dad! Love ya 9 iron Brian x

A post shared by Thom Evans (@te11) on


На кадъра четиримата се усмихват, а красивата изпълнителка е обгърнала нежно партньора си с ръце, докато Брайън е поставил своите на раменете на своята съпруга. Снимката събра хиляди харесвания и десетки хвалещи семейството коментари.

Никол се среща с родителите на Том месеци, след като тя го представи на нейните.

"За Коледа прекарах три дни в Ел Ей и се запознах с родителите ѝ. Беше прекрасно!", сподели преди време Евънс в свое интервю за сп. "OK!".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@nobuloscabos ❤️

A post shared by Thom Evans (@te11) on


Двамата се запознаха в предаването X Factor, където Шерцингер бе съдия, а бившият спортист – участник. Двамата дълго време пазеха отношенията си в тайна, но папараците все успяваха да ги снимат, когато са заедно. Много от таблоидите пък започнаха да спекулират, дали двамата са двойка. Нещо, което малко по-късно стана официално.

Кой е новият на Никол Шерцингер? (СНИМКИ)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thom Evans (@te11) on