Подозират кой е виновникът за изтеклите секси кадри
Никол Шерцингер наруши мълчанието, което си наложи през последните седмици заради скандала с изтеклото в интернет интимно клипче, на което се „гушка“ с бившия си приятел - автомобилният състезател Люис Хамилтън, съобщава в. „Дейли мейл“.
 
40-годишната певица нарече хакера, публикувал видеото, „изключително подло същество“. „Беше ужасно преживяване“, заяви Шерцингер пред в. „Сън“. „Наистина не мога да разбера как някой би направил подобно нещо. Каква полза би имал от публикуването му“, споделя певицата.
 
Виждали ли сте Никол Шерцингер по-стилна? (СНИМКИ)

Близки на изпълнителката и звездата от Формула 1 споделиха, че двамата са били ужасени от изтеклата интимна информация и са решили да запазят мълчание докато отмине скандалът. И Шерцингер, и Хамилтън обаче са твърдо решени да намерят виновника.

Gulliver/Getty Images

Видеото, което е с дължина от две и половина минути и е заснето с телефон, показва 40-годишната певица и 32-годишния пилот от Формула 1 в доста личен момент и вероятно не е било предназначено за чужди очи.
 
Една гореща красавица на 40: Никол Шерцингер през годините (СНИМКИ)

Интимното съдържание се появи в средата на февруари. На кадрите са две клипчета. В едното певицата е сама, облечена неглиже и докато се забавлява, демонстрира бельото си и поклаща задните си части в секси танц. Във второто тя е в леглото с бившето си гадже Люис Хамилтън и двамата се забавляват, а пилотът от Формула 1 без свян я стиска за гърдите.

Според запознати клипчето е било изтрито преди години. То обаче се появи отново в мрежата, което означава, че е било част от голямата хакерска атака от 2014 г., когато от изтичането на лични данни пострадаха много знаменитости. По това време Никол и Хамилтън все още бяха заедно. Звездата от „Пусикет долс“ и пилотът от Формула 1 се разделиха окончателно през 2015 г. след доста бурна връзка.

Gulliver/Getty Images

Вече се появиха и първи сериозни подозрения кой е виновникът в мрежата да изтекат интимните кадри на певицата Никол Шерцингер с бившето й гадже Люис Хамилтън. Първоначалните данни сочат към хакера Райън Колинс.

Киберпрестъпникът е в основата на огромна част от редица други скандали, свързани с известни личности и изтекли техни интимни снимки и видеоклипове онлайн. Заради него в мрежата изтекоха скандалните видеа с Ким Кардашиян, Дженифър Лоурънс, Риана и редица други звезди на световния шоубизнес.

Засега няма преки доказателства, че отново той е замесен и в случая с Шерцингер, но е заподозрян точно заради историята си с другите знаменитости. Основната разлика е, че досега той винаги е търсел възможно най-скандалните лични моменти на звездите, в които те са голи или са в интимен контакт с партньора си.
БГНЕС, Gong.bg