Никол Шерцингер е една от най-елегантните дами в света на шоубизнеса. Тя винаги се е отличавала с модерна визия, спазвайки модните тенденции за сезона, но винаги със собствен почерк. Сега певицата се довери на български дизайнери за своята визия в телевизионния формат "Маскираният певец", където тя е част от панела.

Шерцингер, която за втора поредна година е жури в музикалното шоу, носи пръстен на марката на Ясен Самуилов и Ливия Стоянова. Двамата работят и живеят от години във Франция, където модната им къща се развива с бързи темпове, а звезди от сериозен клас се доверяват на тях са тоалети и аксесоари. Вижте в канала "Stars News" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She’s backkkk for an all new episode of #TheMaskedSinger TONIGHT! 🤍😎

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on


Скоро певицата показа един от тоалетите си, с които бе в шоуто  - бял кожен гащеризон с дълги ръкави. Той е съчетан с черни слънчеви очила и обеци с перли. На снимките се вижда масивният кристален пръстен, който е от колекцията на двамата българи. В Инстаграм профила на модната къща също споделиха снимки на певицата.

Бърза справка в профила им и установяваме, че нашенците са работили с други големи звезди също. Сред звездните клиенти се открояват имената на актуалната Меган дъ Стелиън, която за фотосесия е била облечена с екстравагантен тоалет, дело на българите. Оказва се също, че кралицата на поп музиката Мадона също е била клиент на модната къща, както и Дожа Кат.