/ Gulliver/Getty Images
Никол Кидман и Кийт Ърбан „работят наистина здраво“, за да дадат на двете си деца „обикновен живот“, съобщава „Контакт мюзик“. 51-годишната актриса и кънтри звездата живеят в Нашвил с дъщерите си 10-годишната Сънди и 8-годишната Фейт. Никол твърди, че със съпруга й са сключили споразумение да защитават личния си живот от външния свят.

В скорошно интервю холивудската актриса сподели: „Живея в Нашвил съвсем целенасочено. С Кийт всъщност водим съвсем обикновен живот. Непрекъснато го повтаряме, но хората сякаш не ни вярват. Но ние наистина сме съвсем обикновени хора. Работим здраво и защитаваме личния си живот“.

Двойката е омъжена от 12 години и Никол разкри, че е разбрала, че Кийт е мъжът на живота й от изключително романтичен жест, който той направил за 38-я й рожден ден. Певецът я чакал с огромен букет гардении на прага на дома й в Ню Йорк в 5.00 ч. сутринта.

Актрисата, която има още две деца - 25-годишната Изабела и 23-годишния Конър, от брака си с Том Круз, заяви, че е намерила вътрешен мир и спокойствие благодарение на семейството и децата си.
 
БГНЕС