Рапърката Ники Минаж в последно време беше в окото на онлайн бурята заради свои изказвания, свързани с ваксинирането срещу COVID. Но едно събитие в личния ѝ живот със сигурност е разведрило настроението ѝ, пише каналът "Stars News" във vbox7.

Ники Минаж и съпругът ѝ Кенет Пери организираха симпатично парти за първия рожден ден на сина си. Рапърката все още не е разкрила как се казва момчето, но с текста под снимките се обръща към него с "Папа Беър". "Ти си най-доброто момче на целия свят. Не знам какво направих, за да те заслужа, но нека Господ те благослови. Мама и татко няма да спрат да те обичат", пише още тя.
 

Темата на партито е било детското филче "Кунг-фу панда". Имало интересни сладки почерпки за гостите - кексчета, блицалки, торти на три етажа и шарени бонбони. Имало е и фото кабина, в която гостите са могли да си направят снимка за спомен от събитието.
 
От публикация на Ники Минаж става ясно, че децата са се забавлявали с рисунки на лицата, надуване на балони, неспирни игри. Рапърката признава, че все още не е отворила всички подаръци, но благодари на хората, станали част от празника им.