Неве спечели „Като две капки вода
Неве спечели „Като две капки вода / снимки: „Като две капки вода“, Нова Тв

Безспорният победител във втория сезон на "Като две капки вода" по Нова е Неве. След 13 трансформации, трудни образи, много упоритост и винаги безупречна в своите изпълнения, Неве се оказа любимката на зрителите на шоуто и те я изстреляха на първото място. Тя взе и специално изработената стауетка от световноизвестния наш художник и скулптор Ставри Калинов в категорията "Мис Еволюция".

Неве благодари на целия екип за неповторимото забавление и неуморния труд, който положиха през тези три месеца. Нейното изпълнение на "Алелуя" на Александра Бърк изправи публиката на крака, а тя, през сълзи го посвети на баща си.

Неве спечели Като две капки вода"
netinfo

Втори остана Къци Вапцаров. Той изпълни вечния хит "Черно море" на Тодор Колев. Специално за финалния си образ Къци изгледа всички филми и лайфове на Тодор Колев и дори отиде на уроци по цигулка при Веско Ешкенази. Той грабна и приза "Мистър 100 лица".

Третото място зрителите отредиха за Стефания, която взриви публиката с хитовото парче на Ицо Хазарта - "Хип-хоп". При нея отиде и приза за "Най-добра трансформация" за образа й на Ваня Костова.

Нети зае четвъртото почетно място за вълшебното си изпълнение на Сара Брайтман и Time To Say Goodbye. "Ти си едно гласище" - коментира Маги, а Хилда добави, че е впечатлена от начина, по който винаги имитира енергията на дадения изпълнител. Освен място в класацията, Нети грабна и специалния приз - "Най-добро сценично поведение".

Неве спечели Като две капки вода"
netinfo