Каквото не ни убива, ни прави по-силни! В това със сигурност е убеден от опита си досега обичаният актьор Мат Лебланк. Той винаги ни е карал да се смеем с ролята му на Джоуи в "Приятели", но неговият живот не е бил винаги лек и достоен за усмивки. Вижте още за актьора в канала "Stars News" във vbox7:
 
През 2004 г. актьорът е на седмото небе, когато със съпругата му Мелиса Макнайт посрещат на бял свят първото си дете. Но преди да успеят да се порадват на времето си с бебето, само няколко месеца по-късно родителите разбират, че 11-месечната Марина има форма на дисплазия, разказва Edna.bg. Състоянието може да бъде много тежко и засяга мозъка, костите и двигателните умения на пациента. Болестта не само засяга лявата страна на мозъка на малката Марина и причинява гърчове, но и засяга гласните ѝ струни и способността ѝ да пълзи и да се движи.
 
Това е ужасен и болезнен удар за Мат Лебланк, който веднага поставя здравето на дъщеря си пред славата, която му носи успешният сериал.

"Не се чувствах забавен. Прекалено много неща се случваха в личния ми живот", споделя актьорът. По онова време бракът му също започва да се разпада, но той отново поставя дъщеря си на първо място, затова опакова нещата си и се мести заедно с нея в ранчото си в Санта Барбара.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIENDS cast with their children- Marina Pearl LeBlanc and Jacquelyn Pearl @jenniferaniston @courteneycoxofficial @lisakudrow @mleblanc @_schwim_ #couldibeanymoreexcited #couldthisbemorecute #25yearsoffriends #friends25thanniversary #matthewperry #chandlerbing #joeytribbiani #rossgeller #rachelgreen #monicageller #phoebebuffay #friendstvseries #joeydoesntsharefood #iwishicouldbutidontwantto #imalwaysthehostess #ittasteslikefeet #couldibewearinganymoreclothes #hiimchandlerimakejokeswhenimuncomfortable #whatifidontwanttobeashoe #wewereonabreak #illbethereforyou #whentherainstartstopour #causeyourethereformetoo #noooo #imgonnagogetoneofthosejobthings #rossatron #redross #marinapearlleblanc #jacquelynpearl

A post shared by F.R.I.E.N.D.S (@mostlymattylb) on


Мат Лебланк избра да стои далеч от светлината на прожекторите и се фокусира изцяло върху дъщеря си.

"Знаех, че не пропускам нищо. Бях се докоснал за кратко до света на знаменитостите. Но там нямаше нищо, което да ме изпълни. Искам да кажа, имам си бира в хладилника у дома", разказва актьорът.
 
За щастие, Марина успява да превъзмогне болестта на двегодишна възраст и вече е красива 16-годишна тийнейджърка. Но има едно нещо, което никога не се променя – уникалната и специална връзка, която баща и дъщеря споделят и до днес.