/ NOVA
Новият епизод на риалити формата ще бъде излъчен в събота от 20:00 ч. по NOVA
Хлъзгаво, цветно и много интересно ще бъде предизвикателството в следващия епизод на риалити формата „Един за друг“, който зрителите могат да гледат в събота от 20:00 ч. по NOVA. След като се справиха най-зле в индивидуалните игри, първите номинирани двойки тази седмица са Милена и Цветелин, Галина и Владимир. Те ще имат шанс да излязат от лошата серия загуби с победа в новото изпитание, което за едни ще бъде истинско забавление, а за други ще донесе сълзи в очите.

Един за друг
NOVA

Приказна атмосфера и наситена шоу програма очаква двойките във вилата на любовта, след като всеки от участниците трябва да понесе последствията от решенията на мъжете в индивидуалната игра вчера. Едни ще пеят, други ще танцуват, а трети ще се смеят. В играта за двойки емоции също няма да липсват. Партньорите ще трябва да маневрират успешно по хлъзгав под в импровизирано първенство по сапунено пързаляне. Зрителите ще станат свидетели на атрактивни изпълнения и невиждани тактики по пързалката на любовта, но кой ще успее да изпълни предизвикателството за най-кратко време?

Един за друг
NOVA

Неочаквана изненада ще напрегне ситуацията във вилата на любовта. Кои ще бъдат номинираните пет двойки? Коя от тях ще напусне любовното приключение завинаги, не пропускайте в новия епизод на „Един за друг“ – в събота от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.