/ NOVA
Битките в новия сезон вече ще бъдат четири, ще има „Супердвойка на седмицата“
Много изненади ще предложи на зрителите най-романтичният риалити формат в ефира - "Един за друг". След първите предизвикателства, сега е ред участниците да се впуснат в истинското състезание, изходът от което ще определи големите победители. В новия сезон играта ще бъде още по-вълнуваща с цели четири изпитания - освен индивидуалните състезания и тези с партньори, ще има битка за спасение. Увеличава се и броят на застрашените от отпадане и вече цели четири двойки ще се борят за оставане във вилата на любовта.

Един за друг
NOVA

Любимото семейно предаване ще има и „Супердвойка на седмицата“ - мъжът и жената, събрали най-голяма сума в сметката си след последните три игри. Партньорите, успели да се справят най-добре, ще получат специални привилегии – ще бъдат защитени от номинация и ще се сдобият с важно предимство.

Hell"s Kitchen
NOVA

В първото си индивидуално изпитание дамите ще трябва да дадат най-доброто от себе си, защото ги очаква истински екшън, включващ тичане, копаене и стадо крави. Всичко това – в официално облекло и на токчета. Във втората част от играта ролята на кавалерите ще бъде от особено значение. Те ще трябва да познаят избора на нежните им половинки от списък с най-честите критики, които мъжете отправят към жените. Ако дамите познаят поне четири от тях, печелят залозите. Най-бързата по трасето ще има право на допълнителна грешка, а най-бавната - задължително трябва да познае всички отговори на своя партньор.

Един за друг
NOVA

Какви залози ще направят кавалерите? Доколко жените разпознават критиките към себе си и могат да износят товара на негативите си? Как ще се справят дамите с първото индивидуално състезание и коя двойка ще остане на дъното на класацията, гледайте в новия епизод на най-романтичното риалити, тази сряда в 21:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.