/ NOVA
Десети сезон „Откраднат живот: Антитела” заинтригува зрителите с нови сюжетни линии и неочаквани трудности за директора на болница „Св. Анастасия” – д-р Тасев. Колегите му започнаха да губят доверие в него, а той самия търси изход при един от най-големите си врагове – Иво Фотев. Намесата на д-р Нора Чилингирова допълнително влоши положението.

„С моя персонаж все така се случва, че е в сложни схеми и взаимоотношения с всички. С Фотев отново сме в триъгълник, а ако до момента изглежда интересно – предстоят още много по-интересни сюжетни моменти”, сподели пред NOVA Наум Шопов.

Актьорът разкри, че часове преди да пристигне в студиото на „На кафе” се е запознал със сюжета на няколко предстоящи епизода и се задават големи обрати.

Как се чувства в ролята на баща, трудно ли е да отидеш шест пъти на море с половинката и детето си и какъв е последният проект, който е реализирал – гледайте във видеото.
 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY

nova.bg