Натали Портман мечтае да се натиска в парка
Натали Портман мечтае да се натиска в парка / снимка: Reuters, архив

Холивудската звезда Натали Портман мечтае „да се натиска в парка” с годеника си, но не би го направила, тъй като прекалено много хора я познават, съобщиха медиите отвъд Океана.

Актрисата от „Черен лебед”, която в момента очаква първото си дете от годеника й Бенджамин Милпайд, призна, че мечтае да прави далеч по-необикновени и авантюристични неща, но не би могла, тъй като обществото я следи отблизо.

На въпрос какво би сторила, ако не бе толкова известна, чаровната знаменитост заяви: „Щях да се натискам с някое гадже в парка. Това би ме направило изключително щастлива в Ню Йорк. Разбира се, не бих го направила никога, ще си остане просто мечта”, цитира я БГНЕС. „Освен това бих искала да провеждам гръмогласни разговори с приятелите си за личния си живот. Сега това е просто немислимо”, заяви още американската актриса.

Портман сподели още, че най-накрая се чувства узряла, съобщиха медиите отвъд Океана. Освен това, тя сподели, че най-после се чувства възрастна. „Очевидно е, че животът ми днес е далеч по-различен. Най-накрая започнах да се превръщам във възрастен човек”, заяви пред репортери звездата от филма „Братя”.

Неотдавна Натали бе номинирана за „Златен глобус” в категорията „най-добра актриса” за ролята й в „Черен лебед”, което бе причината тя да изтъкне, че се чувства като галеник на съдбата. „Мисля, че съм голяма щастливка!”, сподели пред медиите в САЩ Портман.