Искате ли да притежавате тази страхотна гривна на Селена Гомес, чиято цена на пазара е 490 долара? Как да си я направите сами и то за стотици левове по-малко?  Вижте в новото видео на Наталия от Natali’s Beauty.

За гривната на Селена можете да се снабдите с почти всички камъни от най-обикновено магазинче за мъниста. Каквото не успеете да намерите като камък, можете просто да изберете като подобен цвят. Във видeото Наталия обяснява и за значението и енергията, с които ни зареждат използваните от нея камъни.

В Япония Мелания се запозна с красотата на японските перли

Тъмният аметист е един от камъните с универсални терапевтични свойства. Неговата енергия е много мощна и силно пречистваща. Помага при главоболие, мигрена, усилено умствено натоварване, ментален стрес.

Лавандуловият аметист пък предпазва от душевни атаки, преобразувайки енергията в любов.

Карнеолът зacилвa ĸoнцeнтpaциятa и ни пoмaгa дa ce aбcтpaxиpaмe oт тoвa, ĸoeтo гoвopят дpyгитe зa нac. Увeличaвa caмoyвaжeниeтo и стимулира творческия ни потенциал.

Розовият кварц има свойството да усилва всяка енергия или намерение и да защитава от негативност.

Черешовият кварц носи духовна виталност, балансира и хармонизира, активира желанието за възстановяване след прекарано заболяване.

Във видеото Наталия комбинира всички тези камъчета и мъниста с различни златисти елементи – нежни халки с имитация на диамантчета.

Е, не е 1:1 с гривната на Селена Гомес, разбира се, но пък е също толкова красива и носеща на притежателката си хубава енергия и сили.

Вижте още за бижутата:

Прокълнатият Хоуп – диамантът, който сее смърт (ВИДЕО)

Осъждан хонконгски магнат купил диаманта „Синя луна” (СНИМКИ)

Розова звезда стана най-скъпият диамант, продаден на търг (СНИМКИ)

Знаем ли всичко за бижутата?

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук