Нападателят на Брад Пит отнесъл шамар от Уил Смит през 2012 г.
Нападателят на Брад Пит отнесъл шамар от Уил Смит през 2012 г. / Guliver/Getty Images

Брад Пит е получил временна ограничителна заповед срещу украинския журналист Виталий Седюк, който прескочи огражденията и го удари в лицето на премиерата на филма "Господарка на злото" в Лос Анджелис, докато холивудският актьор раздаваше автографи, предаде Ройтерс, позовавайки се на говорителка на лосанджелиската полиция.

50-годишният Пит, който придружаваше дългогодишната си партньорка Анджелина Джоли, изпълняваща главната роля във филма, не пострада при инцидента.

СНИМКИ: Анджелина Джоли представи "Господарка на злото" в Лондон

Според Контактмюзик ограничителната заповед забранява на 25-годишния Седюк да се доближава на по-малко от 150 метра от Брад Пит през следващите пет дни. Репортерът все още е в ареста с наложена гаранция от 20 000 долара.

Асошиейтед прес и ИТАР-ТАСС припомнят, че преди около 3 седмици Виталий Седюк е бил уволнен от украинския телевизионен канал "1+1", след като се напъха под шлейфа на роклята на актрисата Америка Ферера на премиерата на анимацията "Как да си дресираш дракон 2" на кинофестивала в Кан.

Виталий Седюк стана известен със скандалните си прояви към знаменитости на премиери и светски събития. Украинецът получи 3-годишна пробация, след като прекъсна речта на британската певица Адел на наградите Грами миналата година. На кинофестивала във Венеция през 2011 г. Седюк поднесе букет хортензии на Мадона, принуждавайки я да изрази отвращението си към цветята. През януари тази година скандалният репортер прегърна през кръста актьора Брадли Купър, поставяйки лице на чатала му. Месец по-късно Виталий Седюк се опита да направи същото и с холивудската звезда Леонардо Ди Каприо на кинофестивала в Санта Барбара.

Преди две години Седюк отнесе шамар от Уил Смит, след като се опита да го целуне по устните на премиерата на "Мъже в черно 3" в Москва.

СНИМКИ: Грандиозното завръщане на „Мъже в черно"

Източник: БТА