Наоми посегна на шофьора си, но се размина без обвинение
Наоми посегна на шофьора си, но се размина без обвинение / cнимки: Reuters

Полицията в Ню Йорк привика на разпит британския топмодел Наоми Кембъл по обвинение, че ударил шофьорът си. Той казал пред полицията, че Кембъл го ударила от задната седалка и той блъснал главата си във волана, вследствие на което под дясното му око има синина, съобщи АП.

Срещу Наоми обаче все пак няма да бъде повдигнато обвинение. Полицията е съставила протокол за насилие в консултация с районен прокурор, тъй като никой не е видял какво се е случило в черния Кадилак (на снимката в текста). Протоколът не влече след себе си наказание, уточнява БТА. Не се знае дали шофьорът ще подаде граждански иск.  

Говорителят на Кембъл Джеф Реймънд заяви, че 39-годишната манекенка ще сътрудничи на полицията. Тя се е признавала за виновна в редица други случаи на насилие срещу хора, наети да работят за нея.

Наоми посегна на шофьора си но се размина без обвинение
netinfo

Наоми се прочу с неуравновесеното си поведение и буен нрав, които неведнъж станаха причина да си има проблеми със закона. През 2008 г. тя беше осъдена в Лондон на 200 часа общественополезен труд, след като призна, че е наругала, ритнала и наплюла двама полицаи на летище Хийтроу при разправия, избухнала, когато узнала, че авиокомпания  загубила един от куфарите й. През 2007 г. Кембъл прекара пет дни в търкане на подове и почистване на тоалетни в гараж за боклукчийски коли, след като съд в Ню Йорк я осъди на общественополезен труд, тъй като наби домашната си прислужница Ана Сколавино с мобилен телефон. Прислужницата беше приета в болница и се наложи да й направят четири шева. Според версията на Сколавино Кембъл не можела да намери чифт джинси и я обвинила в кражба. Миналата година друга нейна прислужница, Гейби Гибсън, се оплака, че Кембъл я удряла и обиждала. Двете обаче уредиха спора си извънсъдебно срещу парично обезщетение. През 2000 г. Кембъл се призна за виновна в Торонто по обвинение, че е набила своя асистентка.