Наоми Кембъл
Наоми Кембъл / БТА
Наоми Кембъл изживява нов романс с ново гадже. The Sun  съощава подробности за връзката между Наоми Кембъл и нейния предполагаем нов приятел Грегор Сютерлин, който носи псевдонима DJ Rampa. По-рано 54-годишната супермоделка бе засечена да го целува в един от клубовете на Миконос.

Според техни приятели двамата са прекарали лятото заедно. „Те имат истинска химия и прекараха невероятно лято заедно. Той иска да види докъде ще стигне това и те се държат като двойка“, казва източникът.

Макар двамата да са заети с работа, те намират време един за друг. "Грегър имаше натоварена година, но Наоми беше щастлива да се присъедини към него, където и да бе той."

Сега техните отношения продължават напред. Това е вихрен романс, който не показва признаци на отслабване".
 

Наскоро двойката беше забелязана на почивка заедно. Интересно е, че феновете на Наоми не харесаха новия ѝ приятел: според тях този човек с непретенциозен външен вид изглежда нелепо до супермоделката.

Интересното е, че наскоро Наоми прекара време в Ибиса в компанията на 38-годишния саудитски мултимилионер и продуцент Мохамед Ал Турки, с когото също се смяташе, че има любовна връзка. Супермоделката има две деца, чиито бащи са неизвестни: син и дъщеря. И двете деца са родени от сурогатни майки.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
БГНЕС