Наоми Кембъл
Наоми Кембъл / Gulliver/Getty Images
Наоми Кембъл се присъедини към моделската агенция Women Management с мисията да промени имиджа на модната индустрия.

51-годишният супермодел се присъедини към Women Management, подразделение на мрежата Elite World Group, а мисията ѝ е да "промени модните правила, такива каквато ги познаваме", и да подкрепя изгряващите таланти в световен мащаб.

В изявление, направено за WWD, тя казва: "Абсолютно развълнувана съм да се присъединя към Women Management. Заедно, в партньорство с Elite World Group, ще променим модата, каквато я познаваме. От години личната ми мисия е да подкрепям творческите таланти в развиващите се пазари. От Африка до Индия, от Близкия изток до Европа има толкова много гласове, които заслужават да бъдат чути. Толкова е важно модната индустрия да погледне отвъд основните си столици, за да инвестира в тези изключителни таланти. Работейки в истинско партньорство с Women Management и Elite World Group, ние ще можем да използваме мощна глобална мрежа, за да помогнем на повече хора да споделят своя гений със света. Всичко е възможно в тази следваща глава от историята на модата и нямам търпение да се захвана за работа!".

Elite World Group има 32 агенции, сред които е и известната Elite Model Management.

Списъкът на последната може да се похвали с лица на кампаниите си като Клаудия Шифър, Кендъл Дженър, Адриана Лима и Ирина Шейк./БГНЕС
БГНЕС