Наоми Кембъл дефилира в Ню Йорк
Наоми Кембъл дефилира в Ню Йорк / Gulliver/Getty Images

Наоми Кембъл и Харпър Бекъм, Джъстин Бийбър и Джо Манганиело, Седмицата на модата в Ню Йорк се радваше на засилено звездно присъствие, а малката Харпър дори успя да накара сериозната Анна Уинтър да се усмихне по време на ревюто на Виктория Бекъм.

За сезон пролет-лято 2014 Виктория предлага широки палта със закръглени ръкави, носени върху три четвърти панталони и малки черни яки върху широка бяла риза без ръкави.

Виктория продължава да залага на асиметричните деликатни плисета в долната част на свободно падащи поли и рокли, плътно пристегнати с колан. "Но реших да изследвам нови пропорции, като добавя малко по-момчешки елементи", разказва дизайнерката. "Обичам роклите по тялото, но една част от мен търси повече релакс", допълва тя.

Сякаш за да покаже, че вече може да си поеме дъх, пет години след дебюта си на Седмицата на модата, Виктория беше облечена с широк три четвърти черен панталон и бяла риза. Бялото и черното преобладаваха в нейната колекция - нещо, което се очерта като тенденция на ревютата в Ню Йорк. Но тук и там тя беше добавила цвят фуксия или бордо.

За кратко 2-годишната дъщеричка на Вики Бекъм с коси, стегнати в миниатюрен кок и бледа, леко плисирана рокля, почти отвлече вниманието от майка си, която представи една от най-добрите си колекции. Седнала кротко на първия ред на коленете на баща си Дейвид и наблюдавайки случващото се на подиума, Харпър Бекъм привлече вниманието на публиката и дори успя да накара сериозната главна редакторка на американския Vogue Анна Уинтър, заела място отляво на футболната звезда, да се усмихне.

Следобедът топ моделът Наоми Кембъл хвърли в транс фотографите, като премина в черно-златиста рокля по модния подиум в края на ревюто на Даян фон Фюстенберг в Линкълн Сентър. 43-годишната манекенка дефилира все по-рядко, поради което беше бурно аплодирана от зрителите.

От колекцията на Фюстенберг лъхаше на празник с цветни щампи - змия, лъв, зебра, джунгла, и дълги, свободно падащи рокли. "Бъдете вашия собствен оазис, неочакван източник на обновление, спокойствие и красота", обясни хрумванията си дизайнерката. Тя завърши ревюто си с танц на подиума.

Седмицата на модата в Ню Йорк продължава с дефилетата на Том Хилфиджър, Каролина Ерера, Рийм Акра и Филип Лим. (БГНЕС)

Наоми Кембъл дефилира в Ню Йорк
netinfo