Наоми Кембъл бяга от медиите с хеликоптер
Наоми Кембъл бяга от медиите с хеликоптер / снимка: БГНЕС

Британският топ модел Наоми Кембъл напусна болницата в Сао Паоло, където претърпя хирургическа интервенция за премахване на киста на яйчниците, с хеликоптер, за да избегне интереса на медиите.

Хеликоптерът се приземи на площадката за кацане и излитане на Сирийско-ливанската болница в Сао Паоло и отлетя в неизвестна посока. Здравното заведение публикува кратко комюнике, в което се казва, че манекенката се е възстановила добре от операцията и може да напусне болницата, съобщава БГНЕС.

Според персонала по време на възстановяването след операцията тя се дразнела много от медийния интерес и дори поискала телефона в стаята й да бъде прекъснат, за да остане на спокойствие. Според лекарите, които са се грижили за нея - хирургът Жозе Пиноти и специалистът но инфекциозни болести Давид Юип, са обявили на пресата след операцията, че са действали по спешност. Самата Наоми Кембъл потвърди интервенцията чрез свой говорител в Лондон. Манекенката често пътува до Бразилия.

Слуховете й приписват любовна връзка с бразилския милионер Маркус Елиас, който бе постоянно до нея по време на престоя й в болницата и с когото дори се твърди, че е сгодена.