Найден, Никола, Стойка, Цеце и Боби са финалистите в Big Brother All Stars
Найден, Никола, Стойка, Цеце и Боби са финалистите в Big Brother All Stars / netinfo

В сряда зрителите на Big Brother избраха своите фаворити за голямата награда. България реши Миро и Лили да отпаднат от играта, а петимата финалисти направиха първата крачка към победата. До финала на 17 декември, понеделник Стойка, Боби, Никола, Найден и Цеце ще събират положителни гласове от своите фенове, които ще определят кой от всички тях ще бъде победител в първия All Stars сезон на Big Brother в България.

След като победи в поредната мисия, Боби трябва да избере с кого да прекара интимна вечер в Президенския апартамент. Изборът му се спря на Никола, което учуди всички в Къщата, но най-разочарована остана красивата македонка Цеце. Макар че вече трета седмица Цеце е като сянка на Боби и по всякакъв начин му показва, че го харесва, той й дава противоречиви сигнали за чувствата си. Променливите му настроения нараняват красавицата и тя не може да сдържи сълзите си.

Найден Никола Стойка Цеце и Боби са финалистите в Big Brother All Stars
netinfo

Македонката извика бившата половинка на любимия си - Лили, за да я попита какво се случва в главата на Борислав. След като разбра, че според Лили ръгбистът я харесва, младата жена събра смелост да проведе откровен разговор с него. Насаме в Спалнята, Боби по свой начин разкри пред Цеце, че я харесва, но няма смелост да й го каже или да предприеме действие, докато и двамата са все още в Къщата.

В една от последните мисии за сезона Съквартирантите изживяват магическа вечер, в която всеки от тях придобива необикновена сила над останалите.