Най-желаните звезди за летен романс
Най-желаните звезди за летен романс / Gulliver/Getty Images

Холивудският актьор от "Човек от стомана"(Man of Steel) Хенри Кавил е звездата, с която жените най-много искат да имат летен романс.

45% от анкетираните британки спрели избора си на Кавил, който в момента няма приятелка. На второ място остана 38-годишният футболист Дейвид Бекъм с 42 на сто, а топ три допълва шотландският актьор Джерард Бътлър с 33% от гласовете.

Кавил вече се готви да се превъплъти отново в образа на Супермен и ще си партнира с Бен Афлек, след като миналата седмица беше съобщено, че той ще поеме ролята на Батман в лентата за двамата супергерои.

За целите на допитването, осъществено от туристическия сайт Latedeals.co.uk, участвали 1000 британки на възраст между 18 и 35 години, които трябвало да определят знаменитостите, с които най-много биха искали да прекарат ваканцията си, посочва БГНЕС.

В топ десет попадат още актьорът Райън Гослинг с 32%, състезателят по скокове във вода Том Дейли с 30%, певецът Хари Стайлс с 28%, принц Хари с 27%, актьорите Даниел Крейг с 20% и Робърт Патинсън с 16% и рапърът Уил Ай Ем с 10%.