Най-важните 12 думи при интервю за работа
Най-важните 12 думи при интервю за работа / ThinkStock/Getty Images

Фатални са първите 12 думи, които ще изречем, когато кандидатстваме за работа, и от тях зависи дали ще бъдем назначени или не, пише в. "Метро". След това няма никакво значение какво ще кажем, както и да се представим.

Вестникът цитира изследване на фирмата за търсене на работа Resurgo's Spear. Компанията обучава 16-24-годишни младежи да намерят реализация на трудовия пазар. Досега през нейните офиси са преминали 3000 млади британци, като 75 на сто от тях са се сдобили с назначение.

Най-странните въпроси на интервю за работа

Кандидатите, които изглеждат релаксирани и могат ведро да отговорят на прости въпроси като "Как сте?" и "Как изкарахте уикенда?" , много често се преценяват като подходящи за търсения пост. Това е причината поради която младежите от състоятелни семейства много по-лесно си намират работа по време на интервю.

С мама на интервю за работа

Увереният отговор на простите въпроси установява доверие между страните. Способността да се общува "от раз" един ден ще бъде много полезна на работното място и отговорниците в "Човешки ресурси" много добре го знаят.

Източник: БТА