Татуистите са едни от най-интересните хора, с които животът може да ви срещне. Така е и с Поли Бобева, която в последно време става все по-известна в TikTok и Instagram, пише каналът "Най-яките мацки" във vbox7.

Поли е българка, живее в Разград, но като я видите по-скоро ще се сетите за онези момичета, за които британските таблоиди често пишат. Става въпрос за интересни момичета от Великобритания, които се татуират от глава до пети и имат супер интересна история. Всъщност точно такава е историята на Поли, само че не е британка:
 

По професия Поли е татуист, но и не само. Занимава се с недвижими имоти и често в TikTok дава професионални мнения именно по втория въпрос.

Поли често е обект на хейт и от двата пола, но като цяло мъжете са тези, които най-често я заливат с обиди. Наскоро тя отговори на един от хейтърите си, като говори за възпитанието, поведението сред хора и като цяло натри носа на въпросния критикар.
 
@polibobeva

🖤🖤🖤

♬ Well Paid - 100 KILA

Но Поли сподели, че често е съдена от хората за външния си вид, облеклото, татусите и пиърсинга. Дали ѝ пука? Абсолютно не! Нещо повече - тя обича живота си и работата си. Във видео споделя, че обича това, което прави - да рисува татуси, да няма работно време, а хобито ѝ да ѝ носи доходи.

Не знаем дали Поли е най-татуираната българка, но със сигурност е сред сънародничките ни с най-много рисунки. Нещо повече - тя има буквално десетки пиърсинги, като 3 от тях са на едно особено лично място.