Най-съблазнителните и сексуални храни
Най-съблазнителните и сексуални храни / ThinkStock/Getty Images

Кокосът и кокосовото мляко са сред „най-сексуалните продукти" в природата. Тя подобряват качеството на спермата и засилват сексуалното влечение.

Специалисти твърдят, че същите качества има и фурмата, с чиято сладост не може да се сравни никоя ягода или друг плод.

Ако искате редовен секс, избягвайте тези храни и напитки

Авокадото е много питателен продукт, богат на полезни мазнини. За повишаване на потентността редовно го е консумирал френският крал Людовик XIV, наричан също Кралят Слънце.

За една романтична вечер много подходяща е салата от морски продукти. Мидите, скаридите, стридите са си заслужили статута на афродизиаци заради високото съдържание на желязо и цинк, а също заради напомпването на мъжката потентност.

Сексът лекува, пази ни от стрес и ни прави по-щастливи

Ягодата отдавна е станала класически възбуждащ и чувствен елемент за началото на любовната игра. Това не е случайно, тъй като тя наред с шоколада спомага за активното производство в организма на хормона на щастието - ендорфина.

Впрочем за шоколада... Това е прекрасен афродизиак, който придобива особена многозначност, когато е поднесен в течно и горещо състояние. Неслучайно го предлагат във всеки ресторант с романтична атмосфера. Той е самата съблазън, пред която е трудно да устоиш.

Суперхраните, които помагат на мъжете в леглото

Прието е с него да се предлага шампанско или сладки ликьори. Алкохолът обаче е твърде нееднозначен афродизиак. Бутилка шампанско, чаши за вино, романтична музика и между влюбените падат всички задръжки и дори прегради. Виното смъква напрежението прави ви по-свободни, разкрепостени, открити.

Само че не прекалявайте с алкохола, в противен случай той ще притъпи чувствата и усещанията, създавайки успокояващ и излишно отпускащ ефект.

Източник: БГНЕС