Най-скъпите усмивки в шоубизнеса
Най-скъпите усмивки в шоубизнеса / Guliver/Getty Images

Усмивката на звездите често се превръща в тяхна запазена марка, но колко струва една звездна усмивка?

Бен Афлек се подлага на доста процедури, за да поправи неравните си и изкривени зъби. Първо са му поставили порцеланови фасети и няколко коронки, които да подредят зъбите му. След това се е подложил и на избелване. Общата стойност на разходите, които е заплатил, се равнява на около 20 000 долара.

Като млад Том Круз не може да се похвали с перфектна усмивка. Когато е на около 30 години, зъбите му са изкривени и оцветени. Той дава повече от 30 000 долара за стоматологични процедури, които да направят усмивката му ослепителна.

В началото на кариерата си певицата Шерил Коул има остри и криви зъби. Тя се подлага на процедури за изправяне и избелване, а порцелановите фасети придават сияен блясък на зъбите й. Шерил е похарчила около 10 000 паунда, за да има перфектна усмивка.

Усмивката на актьора Джордж Клуни струва 30 000 долара. Заради вредния навик да стиска зъби, зъбите му са се изкривили. Поставени са му порцеланови фасети за изравняване на зъбите, а с лазерна терапия са заздравени венците му.

Най-скъпа е усмивката на Виктория Бекъм. Предвид факта, че е дала 40 000 долара за зъбите си, е странно, че тя се усмихва много рядко. В миналото тя има разстояние между предните си зъби, която е прикрита с фасети, а останалите зъби са избелени. (БГНЕС)