Най-скандалният съквартирант напусна VIP Brother
Гримьорът Валентин Кулагин вероятно ще остане в историята на VIP Brother като най-скандалният съквартирант в предаването. Вчера той беше принудително изгонен от зрителите, които гласуваха във Facebook страницата на предаването.

Кои бяха най-скандалните и обсъждани моменти и събития около него в Къщата? Едва ли са само толкова, но събрахме седемте най-запомнящи се:

7. Физическите сблъсъци с Папи Ханс и Ваня Костова

Съквартирантите не издържаха. Ваня Костова се опита да навре мръсна салфетка в устата на Кулагин, после го удари с шише. Папи Ханс пък го стресна, Кулагин му удари глава. Може би гримьорът излезе навреме от предаването.



6. Скъпата козметика

Кулагин има серум за 15 000 паунда и козметика за 50 000 евро. Дай Боже всекиму! Може би затова се притесни така, когато Папи и Петко му скриха козметиката.



5. Спалните

В началото Кулагин не искаше Нора да се настани в стаята му, където Папи й даде да спи. Накрая нещата се обърнаха на 180 градуса и гримьорът влезе в ролята на Нора в мераците си да спи в стаята на изгонената Ева.



4. Навиците

При последните номинации Петко номинира Кулагин с интересни обвинения - че не си пускал водата в тоалетната и че си душел бельото. Както и чуждото.



3. Счупените чаши

В една от последните си вечери в Къщата, докато чакаше лекаря в Къщата, Кулагин реши да поразчисти от оставените чаши и чинии на масата. Той ги счупи, което причини после доста главоболия на съквартирантите.



2. Рибата

Кулагин беше от съквартирантите с договори, регламентиращи специално меню. Така той трябваше да получава риба, която често беше крита, хвърляна, изяждана. „Къде ми е рибата“, беше най-често задаваният въпрос от него в последно време.



1. Отношението към лекаря

Ако предположим, че съквартирантите са го ядосали, изнервили, то лекарката, вдигната посред нощ, за да прегледа натъртеният пръст на Кулагин, нямаше нужда да търпи такова отношение. Той я нарече „злобарке малка“, което възмути и коментиращи, и зрители, а самият лекар остава безмълвен.