Най-потресаващите секс рекорди
Най-потресаващите секс рекорди / www.sxc.hu

Чешкият портал "Само за мъже" за пореден път направи необичайна класация. Този път представи най-потресаващите секс рекорди, правени някога.

Най-младата майка в света е перуанката Лина Медина, която през 1939 г. дава живот на сина си само на 5-годишна възраст.

Вторият рекорд в списъка поставят калифорнийските сексолози Уилям Хартман и Мерилин Фитиан, които посветили живота си в изучаването на секса. Те доказали, че в рамките на един час една жена може да изпита най-много 134 оргазма, а рекорда при мъжете е 16 за един час. През 1966 г. специално проучване разкри, че продължителността на най-дългия оргазъм при жената е 43 секунди.

Освен това в света е поставен рекорд и за най-голям брой сексуални партньори. Призът в тази категория се присъжда на Лиса Спаркс през 2004 г., която успяла да "обслужи" 919 мъже.

Странен рекорд беше поставен и в Мичиган с най-много голи хора, излезли на улицата. На 21 април 1998 г. по улиците излязоха 1500 ентусиасти без дрехи, допълва БГНЕС.

За най-стара порно звезда пък беше избран на пръв поглед обикновеният пенсионер Шигео Токуда, роден през 1934 г. По време на дългата си кариера той е снимал близо 250 филма.