Най-големите модни провали на века
Най-големите модни провали на века / снимки: БГНЕС, архив

Питали ли сте се кои са прегрешили в своя стайлинг и са направили своя неуспешен моден избор. Ако искате да разберете кои са гафовете в модата на известните, следващите редове са за вас.

Халката, която Виктория Бекъм носеше на устната си, докато все още развиваше певческата си кариера, беше определена за най-големия моден провал този век.

На второ място е съпругът на Виктория Дейвид Бекъм с прическата си на пълзящи плитки, показва допитването на компанията "Сентрал Контактс", която помолила 1000 британци да определят най-големите модни катастрофи на звездите от 2000 г. насам.

Найголемите модни провали на века
netinfo

"Виктория и Дейвид обикновено се смятат за най-стилната звездна двойка, но нейната халка на устната и неговата прическа на пълзящи плитки ще останат в историята като сериозен моден провал. Честно казано не знам какво си е мислил Дейвид с тази прическа. Предполагам, че му се свива стомахът всеки път, когато види снимката", казва участничка в допитването, цитирана от БГНЕС.

Найголемите модни провали на века
netinfo

Прочутата рокля от месо на Лейди Гага, която тя носи на раздаването на Музикалните награди на MTV през 2010 г., беше класирана на трето място.

На четвърто е Ким Кардашян и всички дрехи, които носи.

Найголемите модни провали на века
netinfo

Черната кадифена рокля, с която Анджелина Джоли се появи на церемонията по раздаването на Оскарите миналата година, е поставена на седмо място.

В десетката попадат още модни гафове на Ники Минаж, Тулиза, Саймън Кауъл, Кайние Уест и Кейти Пери.

Найголемите модни провали на века
netinfo