На какво държат мъжете и жените в брака
На какво държат мъжете и жените в брака / sxc.hu

Британско изследване установи, че мъжете и жените имат различно мнение относно това дали партньорът им е подходящ за брак.

Три четвърти от британските жени заявили, че трябва да имат пълно доверие на партньора си, за да мислят за брак с него, а 64% от мъжете посочили като най-важен фактор съвместимостта в секса.

Освен това дамите посочват романтиката и бързото израстване в кариерата като положителни черти при избора на идеалния съпруг. Мъжете пък избрали желанието на жената да се грижи за тях и да им позволява на гледат спорт по телевизията като най-важни фактори.

Всички участници в допитването били попитани също така коя е най-добрата възраст за брак. 44% от представителките на нежния пол посочили интервала между 26 и 30 години, а 53% от мъжете избрали 31-35 години, пише БГНЕС.

"Не е изненадващо, че преценката за това дали даден партньор или партньорка стават за брак се различава при мъжете и жените", казва говорител на сайта VoucherCodesPro.co.uk, който осъществил изследването.

"Жените търсят много по-дълбока връзка с партньора си от мъжете. Реалистично погледнато мъжете искат жена, с която имат сексуална съвместимост и която е склонна да се грижи за тях както майка им. Не е изненадващо и че мнозинството мъже избират по-напреднала възраст за брак от жените, тъй като е доказано, че дамите съзряват по-бързо, докато господата много не умеят да се държат според възрастта си", допълва говорителят.