На 57 години: Шарън Стоун гола и секси (СНИМКИ)
На 57 години: Шарън Стоун гола и секси (СНИМКИ) / снимка: Guliver/Getty Images

Холивудската актриса Шарън Стоун позира гола на 57 години за сп. "Харпърс базар", съобщи Контактмюзик. Звездата е заснета само по бижута и обувки с високи токчета.

ВИЖТЕ СНИМКИТЕ ТУК

В придружаващото интервю тя разкри, че рядко я канят на среща: "Все по-нагло флиртувам, но мисля, че мъжете не осъзнават поканата ми. Никога не ме канят на среща!"

Актрисата призна също, че още усеща последиците от кръвоизлива в мозъка, който преживя през 2001 г.

"Сякаш цялата ми ДНК е сменена - каза Шарън Стоун. „Мозъкът ми не е на същото място, тялото ми се промени, дори хранителните ми алергии са различни".
Макар и тогава да се страхувала, че повече няма да може да говори и чете, Шарън Стоун е убедена, че е научила много от преживяното.

"Станах по-интелигентна емоционално. Работя много усилено, за да развия други части от ума си. Сега съм по-силна. Мога да бъда унищожително пряма. Това плаши хората, но мисля, че за мен това не е проблем. Един вид това, че съм имала мозъчен кръвоизлив, кара другите да ме приемат такава".

Въпреки че е имала достатъчно самочувствие да се снима гола, Шарън Стоун мисли, че дупето й е "като торба с палачинки". Тя осъзнава също, че сексапилът не се измерва само с "щръкналостта на гърдите". Той се състои в това "присъствието ти да се усеща, да се забавляваш, да се харесваш достатъчно, за да харесваш и човека до теб. Ако мислех, че да съм секси, е да се старая да съм същата както по времето, когато заснех "Първичен инстинкт", на всички щеше да ни е трудно".

Източник: БТА