/ Gulliver/Getty Images
През всичките си 52 години Дженифър Лопес е преживяла страхотни любовни истории. Певицата, актриса, бизнесдама и продуцент се превърна в герой на сватби, неуспешни годежи и слухове, които никога не бяха потвърдени с мъже, които я придружаваха в различни периоди от живота й.

Първата й голяма любов е Дейвид Круз, с когото тя започва да се среща, когато е едва на 15 години. Те се запознават в гимназията и той я придружава на ранните й работни места, преди тя да стане звездата, която е днес. Те са заедно почти десет години и слагат край на връзката си точно преди Дженифър да изиграе една от най-емблематичните си роли във филма „Селена“. Казват, че винаги са били в добри отношения и са поддържали връзка, въпреки че за съжаление Дейвид почина през март 2020 г. Той беше на 51 години и почина от сърдечно заболяване.

Уесли Снайпс
Gulliver/Getty Images

JLo работи с Уесли Снайпс на снимачната площадка на филма „Money Train“ и се твърди, че актьорът се е влюбил в нея от момента, в който я е срещнал. Въпреки опитите му, Дженифър го вижда само като добър приятел и отхвърли всичките му предложения да излизат заедно. Никога не беше потвърдено дали имат нещо друго, въпреки че певицата говореше за това веднъж и увери, че „винаги се е опитвал да флиртува“ с нея.
„Трябваше да му кажа, че не се интересувам от него по този начин“, разказва тя преди години.

Дженифър Лопес изтри снимки с бившия си годеник от профила си в Instagram

Оджани Ноа е първият съпруг на Дженифър Лопес. Те се срещат в ресторанта, където той работи в Маями и започват да се срещат през 1996 г., когато той е на 21 години, а тя, която започваше да се появява като актриса, е навършила 26 години. „Страхувах се да се влюбя, но ме увлече далеч. Когато тя ми каза, че е актриса, това беше като сбъдната мечта. Чудех се защо ме е избрала, но мисля, че беше спечелена от сериозността ми, отношението ми към работата “, казва кубинецът. Сватбата им се състои в края на 1997 г. и на нея присъстват около 300 гости. Нещата обаче се усложняват много и година по -късно те се разделят.

Дженифър Лопес
Gulliver/Getty Images

През тези години главната героиня на „Сватбеният агент“ и „Да свалиш Уолстрийт“ има връзки с много мъже, въпреки че някои никога не е били потвърдени. Такъв е случаят с Томи Мотола, настоящ съпруг на певицата Талия. Очевидно са се разбрали много добре и са създали близко приятелство, въпреки че много медии казват, че са се срещали известно време, след като престижният бизнесмен от музикалната индустрия прекрати брака си с колежката си, певицата Марая Кери. През 1998 г. те присъстваха заедно на някои събития, като например 40 -те награди „Грами“, проведени в центъра на Манхатън в Ню Йорк.

Дженифър Лопес
Gulliver/Getty Images

Шон "Диди" Комбс, известен още като Puff Daddy, успя да спечели сърцето на дивата в Бронкс през 1999 г. Въпреки че романсът им не продължи повече от две години, те направиха много заглавия и ни дадоха един от най -емблематичните моменти в историята на Грами, когато присъстваха заедно на гала 2000 и Дженифър предизвика сензация с легендарната си зелена рокля на „Версаче“. Въпреки раздялата си, те поддържаха много добри отношения през тези години и нямат проблем да се поздравят, когато се срещнат на събитие. Всъщност, в интервю, което Комбс дава за „Entertainment Tonight“ през 2017 г., той увери, че това е била една от големите любови в живота му.

Дженифър Лопес
Gulliver/Getty Images


Певицата бързо възвърна мечтите си заедно с танцьора и хореограф Крис Джъд. Те се влюбиха по време на снимките на видеоклипа „Love Don't Cost a Thing“ и след кратка романтика си казват „да“ през септември 2001 г. Изглеждат много щастливи, но скоро проблемите във връзката започват и се твърди, че за него е било лесно да споделя живота си със звезда от ръста на Дженифър Лопес и която не приема славата добре. Всъщност те се развеждат само година по -късно. „Просто не се получи“, казва танцьорът. От своя страна, самата Дженифър също говори за връзката си с бившия си съпруг, заявявайки „обичах Крис, все още го обичам, той е един от най-добрите хора, които познавам. Не беше лесно. Той знае, че последното нещо, което исках, беше да го нараня“.

Дженифър Лопес
Gulliver/Getty Images

Тогава идва времето на една от най -невинните двойки в историята на Холивуд. Дженифър и Бен Афлек се влюбват лудо, след като участват във филма „Трудна свалка“, доказвайки, че химията, която са имали във фантастиката, е преминала през екрана. Актьорите предизвикват страсти, където и да отидат, давайки ни най -романтичните и страстни образи. Всъщност Бен не само става главен герой на Джени от видеоклипа на Block, но певицата прави песен, посветена на него, наречена „Скъпи Бен“. Те се сгодяват през 2002 г., но тя отменя сватбата няколко дни преди да се проведе заради предполагаема изневяра от страна на актьора. Раздялата им стана официална през януари 2004 г., слагайки край на феномена, наречен от феновете му „Бенифър“. "Тя е съсипана след раздялата им, въпреки че по това време осъзнава, че няма друг избор, освен да отмени годежа им", каза наскоро източник пред „Page Six“, като уверява, че: "Те бяха в много различни моменти. Дженифър беше готова да се приземи и да има деца, но Бен не искаше да се откаже от самотния си живот. В крайна сметка му омръзна да чака, въпреки че раздялата с него разби сърцето й".

Дженифър Лопес и Марк Антъни
Gulliver/Getty Images

След това Дженифър се среща, без съмнение, с един от най -важните мъже в живота й. Певицата и Марк Антъни са заедно повече от седем години и плодът на любовта им са близнаците Макс и Ема. Изпълнителите на „Не ме обичай“ си казват „да“ през 2004 г. в изненадваща сватба, на която са придружени от семейството и най -близките си приятели и която се провежда в имението на Марк в Бевърли Хилс. Те изживяват много щастливи няколко години, но приказката приключва през юли 2011 г., когато обявяват раздялата си. Години по-късно. Дженифър си спомня в едно интервю как този момент е за нея: "Когато се разведохме, това беше най -ужасният момент в живота ми. Чувствах се разрушена. Изчаках да имам деца до 38 -годишна възраст и не исках да се разделя с човека, с когото ги имах ", казва тя на водещата Опра Уинфри. Въпреки че са поели в различни посоки, те винаги са били много близки. Всъщност е обичайно да се виждат с децата си или да се срещат, за да разговарят на тераса.

Дженифър Лопес
Gulliver/Getty Images

Дженифър Лопес и Каспър Смарт е връзка с много идвания и заминавания. Те започват да се срещат през октомври 2011 г. и разликата във възрастта (танцьорът е с 18 години по -млада от нея) в началото не беше проблем, макар че по -късно в крайна сметка се отразява на отношенията им. "Това е фантастично, най -добрият ми приятел. Мога да му кажа всичко: когато се чувствам зле, когато се чувствам добре. Това ми дава морална подкрепа, любов ”, казва тя веднъж за Каспър, който от самото начало има много специална връзка с децата на дивата в Бронкс. Освен това, той искаше аз да бъда главен герой на видеото му „Dance Again“, през 2012 г., в което ни зарадваха с чувствена хореография. След това се разделят за известно време и слуховете за помирение идват в началото на 2015 г., само няколко седмици след като изпълнителката признава, че не й харесва да бъде без партньор, въпреки че знае, че трябва да се научи да бъде сама. "Отне ми много години, за да осъзная това. Така че първо се научих да обичам себе си и се опитах да се изправя срещу страховете си", казва тя. Връзката им не продължава много по -дълго и те в крайна сметка се разделят завинаги. Преди няколко години танцьорът обясни каква е основната причина: "Бях много млад и егоист. Мислех, че съм готов да имам връзка с жена с деца и всичко", каза той в предаването „Събуди се Америка“.

Дрейк
Gulliver/Getty Images

Никога не беше потвърдено дали наистина се срещат или не, но в края на 2016 г. Дженифър Лопес се сбогува с годината до певеца Дрейк и седмици наред те се снимат заедно, което задейства всички аларми. Те са видени да се целуват, певицата носе колие от 94 000 евро, което той й подарява и публикуват тази снимка, на която изглеждат много щастливи. Феновете им са луди и развълнувани да си помислят, че могат да бъдат заедно, но слуховете бързо отшумяват.

Дженифър Лопес и Алекс Родригес
Gulliver/Getty Images

За първи път Дженифър Лопес и Алекс Родригес се срещат през 2004 г. По това време тя е омъжена за Марк Антъни, а той, за Синтия Скуртис, майка на двете му дъщери, обаче ухажването им започна няколко години по -късно, по -специално през 2017 г. След криенето двойката показва любовта си както на публични събития, така и в социалните мрежи. Те са илюстрация на щастието и изглежда, че Дженифър е намерила мъжа, когото да сподели остатъка от живота си. През март 2019 г. те обявяват годежа си със зрелищни кадри от предложението на плажа и певицата показва впечатляващия си пръстен с много емоции ( цената му е около четири милиона и половина евро). През септември те организират парти в Италия, придружено от някои от най -близките им семейства и приятели, но с настъпването на пандемията трябва да променят плановете си. „Ако трябва да съм честен, не знам какво ще се случи по отношение на дати и всичко останало , трябва да изчакаме и да видим как всичко това ще бъде решено след няколко месеца“, казва той в на живо. След отлагането на сватбата им, слуховете за кризата идват през март 2021 г. и те са обявени в съвместно изявление, за да признаят, че: „Работим по някои неща“. Най -близките им сътрудници уверяват, че са направили всичко възможно връзката им да проработи, но това не е било възможно и няколко седмици по -късно става ясноофициално, че вече не са заедно. Всъщност, бившият бейзболист е шокиран да научи, че Дженифър се е свързала отново с един от бившите си, Бен Афлек. Източник, близък до Алекс, каза, че е „шокиран“ и „наистина е мислил, че могат да се свържат отново“. „Той се опита да се свърже с нея, за да се видят и тя била твърде хладна с него“, каза тя.

Дженифър Лопес и Бен Афлек
/ iStock/Getty Images

Няма съмнение, че помирението на Дженифър и Бен е новината на годината. По случайност 17 години по -късно те се срещат отново и изглежда, че са по -щастливи от всякога. Завръщането на „Бенифър“ ни прави влюбени и много наясно с всяка стъпка, която предприемат. Певицата и актьорът преживяват идилично лято и са снимани да обикалят Лазурния бряг на грандиозна яхта, където празнуват 52 -ия рожден ден на JLo. Двамата правят всичко възможно, за да работят нещата си и всъщност вече мислят да се преместят заедно. "Това не е случайна връзка. Те го приемат много сериозно и искат да продължи", казват от най -близкото им обкръжение. Бен Афлек е по -щастлив от всякога и не иска да го крие. Възползвайте се от възможността да прекарате възможно най -много време с Бен и през последните седмици ги видяхме да правят планове като семейство със съответните си деца.

Дженифър Лопес и Бен Афлек оповестиха връзката си с гореща снимка в Instagram (СНИМКИ/ВИДЕО)

Според най -близките й сътрудници Дженифър е „впечатлена“ от отношението на Бен и много оценява „големите усилия, които полага“, за да може да прекарват време заедно независимо от разстоянието (тя е в Маями, а той в Лос Анджелис). „Тя смята, че е засилила обича си и обожава тази негова „нова версия“, казват те.
БГНЕС