Музикантите да не се бъркат в политиката, ако не са готови за борба
Музикантите да не се бъркат в политиката, ако не са готови за борба / netinfo
Повечето музиканти не трябва да се бъркат в политиката, освен ако наистина не са готови да започна борбата. Това заяви фронтменът на легендарната метъл банда Megadeth Дейв Мъстейн, съобщи БГНЕС.

Той направи коментара си по повод поведението на китариста на Rage Against the Machine Том Морело, който се изявява като голям противник на администрацията на президента Джордж Буш, и го обвини, че е бил лицемерен в интервюто, което е дал за списание “Пит” през 2004 г. “През 1992 г. влязох в Белия дом благодарение на кампанията Rock the Vote на Националния демократичен конвент. Дори участвах в процедурата по приемане на закон. Аз обаче съм неофициалното избрано официално лице на лишената от права да избира американска младеж. И въпреки, че не съм на 18, все още вътре в себе си съм на тази възраст”, коментира още Мъстейн.

Същевременно той посочи, че новият албум на групата му 'United Abominations', който излезе на пазара официално вчера, изразява това, което се случва в Америка през последните пет години, което той описва като жестоко.