Животът на Бритни Спиърс може да е приказка за някои, но определено не е така за самата певица. Не че тя не е благодарна за кариерата, феновете и възможностите, които има, но Спиърс търси личното щастие и спокойствие. Поп принцесата Бритни Спиърс са пореден път не успя да се изтръгне от попечителството на баща ѝ. Джейми Спиърс ще контролира делата и финансите на дъщеря си. От своя страна Бритни е взела решението, че няма да стъпи на сцената и да прави музика, докато баща ѝ продължава да контролира финансите ѝ. Освен това тя се "страхувала" от него, както заяви адвокат на звездата. Вижте още в канала "Stars News" във vbox7:
 

Припомняме, че повече от десетилетие фенове на певицата настояват Бритни да бъде освободена от попечителството на баща си. Според тях то е било нужно преди 12 години, когато вероятно е спасило живота и кариерата на Бритни. Докато бурята около финансите и свободата на Бритни се завихря повече, тя все пак реши да се отдаде на нещо приятно.
 

Макар и за малко, поп принцесата замина заедно с гаджето си Сам Асгари. Феновете се питат как е тя, а той им отговори, че тя е много добре и да не я мислят. Ние също сме убедени, чя Бритни се чувства прекрасно в момента, съдейки от последните снимки, които тя качва в Инстаграм. Оказва се, че Спиърс и Асгари са заминали на "пътешествие до рая" с малък частен самолет. С това бягство Спиърс започва да празнува своя рожден ден, който е на 2 декември. Тогава тя ще навърши 39 години, а двамата са се спрели да прекарат сами известно време на Хаваите, както става ясно от кадрите на певицата.