/ iStock/Getty Images
Тийн сензацията Били Айлиш и брат ѝ Финиъс съчинили заглавната песен на новия филм за Джеймс Бонд „Смъртта може да почака“ в автобуса си за турнета, пише сайтът Контактмюзик.

Излезе песента за новия „Джеймс Бонд“ (СНИМКИ/ВИДЕО)

Творческият тандем получил първите 20 страници от сценария на лентата, за да се запознаe с нейното начало. Били и Финиъс бързо се справили със задачата и били готови със своя демо запис още по време на турнето си.

„Написахме песента „No Time to Die“ в рейса, и по-точно на кушетките на нашия автобус за турнета“, спомня си Финиъс. Дадоха ни първите 20 страници от сценария, защото времетраенето на парчето ни щеше точно да ги покрие. Имахме рядката привилегия да ги получим. По този начин се ориентирахме точно как ще бъде ситуирана заглавната песен. Така се работи по-лесно, отколкото да получим целия сценарий, или въобще да не го получим“, разкрива той.
 

Били и Финиъс изпратили демо записа си в Лондон и били поканени там да му придадат завършен вид с оркестровия аранжимент на Ханс Цимер. В записа участвал и китаристът на „Смитс“ Джони Мар.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА