1 юни, Денят на детето, по традиция отбелязваме с много балони, много спомени, сладолед, торти и усмивки. За някои пък празникът е още по-голям, защото имат свои наследници. По традиция в последните години много от нас, а и от популярните българи, качват свои детски снимки. Представяме ви някои такива - както на родни звезди като деца, така и кадри на техните дечица. Вижте ги в канала "Social Virals" във vbox7:

Гери-Никол

"Честит празник на всички малки, големи и още по-големи момичета и момчета! Запазете възможно най-дълго детското в себе си", пише певицата под колажа.
 
Николета Лозанова

Плеймейтката публикува снимка на малката Никол. "Първи юни е онзи ден, в който всички деца трябва да имат блясък в очите си", пише Лозанова.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Първи юни е онзи ден, в който всички деца трябва да имат блясък в очите си! ✨В този ден заедно с @bapa.store решихме да допринесем с малко, за още повече детски усмивки! 🥰 Специално изработената тениска, в която сияе моята прекрасна Никол 👸🏻😍 е направена с много любов и се продава с изцяло благотворителна цел, в помощ на българските деца от социално слаби семейства, които имат нужда от протегната ръка, за да се изправят срещу страховете си и да сбъднат мечтите си! ♥️ #виждамвсичкидеца

A post shared by N (@nikoleta_lozanova) on


Гери Малкоданска

Под снимката няма много текст, освен името на детенцето ѝ - Лео. В хаштаговете пък четем, че той е мъжът на живота ѝ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌞 Leo 🌞 #favouritemanintheworld

A post shared by Gery Malkodanska (@gery.malkodanska) on


Орлин Павлов

"Сладка Елизабет", пише мизукантът под умилителното видео и, разбира се, честити празника. В кадър е и любимата на Орлин Павлов, Диана.
 
Дара

Детенцето вдясно е Дара. Момченцето не е ясно кое е, но пък за Дара си е почти същата.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

честит празник деца 💕🍬🍦🍼

A post shared by DARA (@darnadude) on


Адриан Зурков

"Всички сме започнали отвсякъде", пише Зурков под колажа. Фитнес треньорът и риалити звезда пита и феновете каква според тях е разликата в годините.