Марк Джейкъбс (д) и Чарли Дефранческо
Марк Джейкъбс (д) и Чарли Дефранческо / Guliver/Getty Images
Американският моден дизайнер Марк Джейкъбс се сгоди за приятеля си Чарли Дефранческо в мексикански ресторант за бързо хранене от веригата "Чипотле", съобщават Би Би Си и Асошиейтед прес.

Джейкъбс падна на едното си коляно и направи предложението си в нюйоркско заведение на мексиканската верига. Дизайнерът беше организирал специален танцуващ флашмоб за случая, озвучен с песента на Принс "Kiss".
 
Във видео, публикувано в Инстаграм, се вижда как Чарли приема предложението за сватба под бурните овации на танцуващите. В клипчето клиентите продължават да консумират храната си в ресторанта, докато сервитьорите също се присъединяват към танцуващата група. Годежът бил организиран от Джейкъбс на рождения ден на Дефранческо.

Марк Джейкъбс Чарли Дефранческо
Guliver/Getty Images


Ким Кардашиян и Кание Уест се ожениха във Флоренция

Марк Джейкъбс не е единствената знаменитост с необичайно предложение за венчавка. Кание Уест се прояви много по-мащабно, като запази за случая цял парк в Сан Франциско, нае голям оркестър и предложи на Ким Кардашиян със специален надпис върху огромен екран, припомня БТА.

Хайди Клум: Съпругът ми е най-романтичният мъж в света
 
Сийл от своя страна предложи годеж на Хайди Клум в иглу на канадските Скалисти планини. В ледената конструкция имало легло и розови листенца.
БТА