Мишел Уилям
Мишел Уилям / Gulliver/Getty Images
Мишел Уилямс ще става майка за трети път - актрисата и съпругът ѝ, режисьорът Томас Кейл, очакват бебето да се роди тази есен, стана известно на Variety.

„Това е много щастливо събитие. Хубаво е да откриете, че това, което искате отново и отново, все още се случва. Този късмет не ми е убягнал“, каза Уилямс в интервю за изданието.

За съпрузите това ще бъде второто общо дете. Със съпруга си Томас Кейл актрисата се срещна на снимачната площадка на мини-сериала Fossey/Verdon. През пролетта на 2020 г. двойката спретна тайна сватба - по това време Уилямс вече очакваше дете. Сега двойката отглежда заедно сина си Харт, който е роден през 2020 г.

Това е втори брак за Уилямс – тя беше омъжена за композитора Фил Елверъм, с когото живееше една година и се разведе през 2019 година.

Мишел Уилямс има и 16-годишна дъщеря Матилда от Хийт Леджър, когото Уилямс срещна на снимачната площадка на Brokeback Mountain. Двамата се разделиха след три години през 2007 г. или година преди смъртта му. През 2008 година актьорът почина от свръхдоза наркотици.
БГНЕС