Мишел Родригес за сексуалността си: Просто съм любопитна
Мишел Родригес за сексуалността си: Просто съм любопитна / Guliver/Getty Images

След години на спекулации от страна на таблоиди и фенове относно сексуалната ориентация на Мишел Родригес, холивудската звезда разкри подробности за любовния си живот в откровено интервю за Entertainment Weekly. „Никога не съм се появявала на червения килим с мъж под ръка, което караше хората да се чудят. Като добавим и персонажите, в чиито образи влизам във филмите – мъжки момичета, всички автоматично решават, че съм лесбийка“, споделя 35-годишната звезда от „Бързи и яростни“ (Fast & Furious).

„Но пък не са чак толкова далече от истината. Била съм и с мъже, и с жени. Правя каквото си поискам. Твърде съм любопитна, за да не опитам всичко, което ми се предлага. Мъжете ме интригуват… както и жените“, допълва Родригес.

В миналото звездата от „Заразно зло“ (Resident Evil) беше свързвана с Вин Дизел („Бързи и яростни“), Оливие Мартниез (с който си партнираха в „S.W.A.T.- Специален отряд“) и колежката й от BloodRayne Кристана Локън.

За Дизел и Мартниез актрисата казва, че са най-близките й приятели в киноиндустрията. „Мога да преброя на едната си ръка истинските си приятели в Холивуд – Вин Дизел, Оливие Мартниез и Дона Лангли, която винаги е била до мен, дори в най-лошите ми години“, споделя Мишел Родригес.

Не е тайна, че актрисата имаше няколко трудни години в периода 2002 -2007 г. Красавицата беше арестувана на няколко пъти – за нападение, за шофиране в нетрезво състояние и за нарушаване на пробацията си. Мишел признава, че преодоляла лошия период благодарение на режисьора на „Аватар“ (Avatar) Джеймс Камерън. „Беше наистина страхотно от негова страна да ме хване за ръка и да ме изтегли от дупката, в която бях попаднала, при това във време когато никой не вярваше в мен. Всички си мислеха, че ще купонясвам денонощно, докато не изгубя всичко“.

Що се отнася до киното, Родригес, чиято звезда изгря с ролята на Диана Гузман в „Боксьорката“ (Girlfight), споделя, че е разочарована от това какво се случва с жените във филмите: „Бях толкова нетърпелива да гледам „Момиче за милион долара“ (Million Dollar Baby). Мислех си, че най-после има и по-комерсиална версия на „Боксьорката“ (победител на фестивала Сънданс/Sundance през 2000 година), след което го гледах, и защо, по дяволите, трябваше да умира? Гледах и „Мъжете, които мразеха жените“ (The Girl With the Dragon Tattoo). Защо трябваше момичето да бъде изнасилено, преди за започне своето отмъщение? Защо на жените във филмите трябва да им е толкова по-трудно и да им се случват толкова ужасни неща? Не бихте сторили това на Пачино, нали?“.

Звездата на Мишел Родригес изгря с участието й в победителят от филмовия фестивал Sundance „Боксьорката“ (Girlfight):