Мишел Обама
Мишел Обама / Gulliver/Getty Images
Саша и Малия Обама пораснаха пред погледите на целия свят, но сега живеят спокойно, далеч от медиите и фотографите. Майка им, Мишел, разказва подробно за ежедневието на двете си дъщери, които сега са млади момичета. В интервю за "People" бившата първа дама на САЩ споделя, че двете сестри, които са много близки, са решили да заживеят заедно.

Когато 24-годишната Малия и 21-годишната Саша съобщават решението на родителите си, Мишел Обама едва сдържа радостта си: "Опитваш се да не реагираш прекомерно, не искаш да кажеш: "О, Боже, толкова се радвам за вас", защото тогава те могат да си помислят: "Може би, ако майка ми харесва тази идея, тя не е толкова добра".
 

"Но наистина е чудесно да видя, че двете момичета намират удоволствие в идеята да седнат заедно около кухненската маса.", добавя съпругата на Барак Обама. Изказването беше направено по повод популялизирането на новата ѝ книга "Светлината, която носим".
 

Двете сестри са избрали да се установят в Лос Анджелис - град, който не е избран случайно, тъй като Малия вече е телевизионен сценарист, а сестра ѝ е студентка в Университета на Южна Калифорния.

Този път, в интервю за ABC News, Мишел Обама заяви, че ѝ е "забавно" да гледа как дъщерите ѝ "растат в този свят". За да подкрепи думите си, тя разказва семеен анекдот отпреди няколко месеца, когато Малия и Саша поканили родителите си в новия им апартамент. "Бяха ни поканили преди вечеря на коктейл у тях, бяха приготвили плата с колбаси и се опитаха да направят два коктейла мартини. Но осъзнават, че не разполагат с нито една от съставките. Те все пак се опитаха, защото ни бяха поканили. И е забавно да ги видиш как развиват".

 
БГНЕС