Мишел Обама: Смехът е полезен за брака
Мишел Обама: Смехът е полезен за брака / БГНЕС, Reuters

Първата дама на САЩ Мишел Обама отправя следния съвет към двойките за деня на Свети Валентин: смейте се с партньора си, съобщи Асошиейтед прес.

Тя отбелязва, че именно това прави с президента Барак Обама, и изглежда, че има ефект. Техният брак, макар и през годините да е подлаган на изпитания от неговите политически амбиции - за щата Илинойс, Сената на САЩ, а след това й президентския пост - продължава вече 19 години, отбелязва БТА.

"Много смях", отговори първата дама на въпрос за брака, зададен й от журналисти на официален обяд в Белия дом. "Мисля, че в нашия дом не се вземаме твърде насериозно и смехът е най-добрата форма на хармония в брака".

Що се отнася до празника Свети Валентин, първата дама каза, че съпругът й няма да сгреши, ако й подари бижу. Тя обаче също така отбеляза, че те не отдават чак такова специално внимание на деня, който е отреден за честване на любовта и обичта между двойките.

Миналата година семейство Обама прекара деня на Свети Валентин в президентската резиденция Кемп Дейвид в щата Мериленд, припомня АП.

Мишел Обама Смехът е полезен за брака
netinfo