Мишел Обама отново показа завидна спортна форма
Мишел Обама отново показа завидна спортна форма / снимка: Reuters

Първата дама на САЩ Мишел Обама отново показа завидна форма, като участва на шега в състезание с американски телевизионен водещ, предаде АФП.

Състезанието включваше надскачане с чували, въртене на обръч, теглене на въже, лицеви опори и замеряне с топка на фона на песента „Eye of the tiger” на групата Сървайвър, станала известна от лентата „Роки 3”, и на оригиналната музика към филма „Огнените колесници”.

Във всички дисциплини първата дама се показа по-добра от водещия Джими Фалън. Демонстрацията на добра физическа форма беше част от кампанията на Мишел Обама за борба със затлъстяването и за здравословен начин на живот, наречена „Нека се раздвижим”. Шеговитото състезание се състоя в Източната стая на Белия дом.

Фалън води емисия, наречена „Вечерно шоу” по телевизия Ен Би Си. Клипът със спортните постижения на първата дама беше излъчен в програмата и се появи веднага в сайтовете на водещи всекидневници по целия свят.

Преди борени дни Мишел Обама демонстрира отново добра форма в шоуто на Елън Де Дженерис, като направи без почивка 25 лицеви опори, докато Де Дженерис се предаде на 20-ата.