Миро забрани Ангел си ти! Но защо?
Миро забрани Ангел си ти! Но защо? / снимка: А.В.А

Странно съобщение от пиар-а на нашия представител на "Евровизия" Миро озадачи фенове и журналисти късно снощи. В кратък текст, разпространен по email, се казва, че Миро забранява аудиото и видеото на песента "Ангел си ти" и те се свалят от ефир. Отбелязано е, че решението за това е взето на 16 май 2010 година в 19.13 ч. В писмото пише още, че 48 часа преди Осло българската песен излита с нова визия, защото ангелите могат всичко! В email-а е прикачена песента "You`re an angel", посочен е и линк, откъдето може да се свали видеоклипът й.

Обяснено по-просто това означава, че Миро е направил нов вариант на "Ангел си ти" и той е на английски език. След като през последните месеци изпълнителят многократно беше упрекван за това, че в Осло ще пее на български, явно Миро е решил да запише нова, ремиксирана версия на хита си.

И за да прекрати спекулациите по темата дали именно нея ще представи на "Евровизия" в официалния си Facebook-профил Миро обясни, че в столицата на Норвегия ще пее и на български и на английски. Въпреки това досегашното звучене на "Ангел си ти" няма да се променя. Новината беше потвърдена за Дарик от Светла Русева от A.B.A (Агенция за български артисти). Певецът ще се представи в Осло под номер 13 на втория полуфинал на конкурса, който е на 27 май.

Изцяло английската версия на "You`re an angel" е направена с цел песента да бъде разбрана по-добре от чуждестранните фенове. В новото видео, което вече мнозина обявиха за скандално, участва една от звездите на сериала "Стъклен дом" - младата актриса Луиза Григорова, която играе Алекс. Вижте видеото: