Миранда Кър се съблече за Harper's Bazaar (СНИМКА)
Миранда Кър се съблече за Harper's Bazaar (СНИМКА) / Guliver/Getty Images

Австралийската манекенка Миранда Кър засне гола корица за австралийския брой на списание Harper's Bazaar (Харпърс Базар). Австралийката позира пред обектива само по чифт розови токчета "Кристиан Лубутен" на балкона на хотелска стая в Лос Анджелис.

Автор на фотографиите е Стивън Чи, който акцентира върху изваяната фигура на манекенката, а чертите й са едва доловими с бляскав грим.

Джесика Алба показа ослепителна фигура по бански (СНИМКИ)

32-годишната изкусителка е една от най-пикантните и изненадващи ни звезди на модния подиум заради на пръв поглед свенливото си момичешко излъчване. В същото време красавицата е заснела някои от най-еротичните фотосесии за списания по цял свят.

Наоми Кембъл се съблече за реклама на бельо (СНИМКИ)

„Каква визия да направим за жена, която се чувства ужасно удобно в кожата си", питат редакторите на изданието. Fеновете на модела не сдържаха своето изумление с хилядите коментари в Instagram за сексапилната фотосесия. „Как е възможно да изглежда все по-добре с godinite?", гласят повечето от коментарите в мрежата.

През 2010 гodina австралийската красавица се съблече за американското издание на списание GQ, а след това и за списание Industrie.

Пипа Мидълтън показа секси тяло на Карибите (СНИМКА)

През април 2014 гodina Миранда отново се разголи за фотографа на звездите Марио Тестино. През август 2015 гodina Миранда показа дългите си крака в снимка, публикувана от самата нея в Instagram.

Памела Андерсън се разголва за последно в Playboy (СНИМКИ/ВИДЕО)

Родената в Сидни Кер беше ангел на Victoria's Secret между 2006 и 2013 г. Тя е създател на марката Kora Organics, която включва продукти за кожата с природни и биологични продукти. Известният модел е майка на четиригодишния Флин от брака й с актьора Орландо Блум.

Източник: БГНЕС