Милена отбелязва 25 години на сцената с 5-часов концерт
Милена отбелязва 25 години на сцената с 5-часов концерт / netinfo

Наближава грандиозният концерт, с който най-атрактивната рок дама на България Милена ще отбележи своя 25-годишен юбилей на сцена. Голямото събитие ще се състои в столичната зала „Универсиада" на 28 ноември от 19:00 ч.

Бенефисът на Милена се очаква да бъде едно от най-мащабните музикални събития за годината. В него ще вземат участие над 20 от най-добрите български рок групи и музиканти, които са пресекли своите пътища с Милена през всички години на нейната богата кариера. На сцената ще се изявят Ревю, Ера, БТР, Кирил Маричков, Васко Кръпката и Кръпка блус бенд, Холера, Пецко, Конкурент, Атлас, Дони, Петко и Нуфри (Пиромания), Черно Фередже, Данчо Лазаров, Димитър Кърнев (Д2), Стефан Попов (Гравити Ко.) и др.

Милена ще изпълни всички свои най-големи хитове - любими на публиката песни като Ха-Ха, Месо, Не'ам нерви, Охолен живот, Защо, Отгоре, Да закърпим небето, Ад, Истина, Робърт и много други. В програмата за вечерта са включени и няколко съвместни парчета, които Милена ще изпее заедно с Кольо Гилъна (екс Контрол), Любо Малковски (Ера), Фънки (Ера), Уикеда, Обратен Ефект, Ревю и др.

Всяка от групите ще изпълни свои авторски песни, както и такива от репертоара на Милена в свой аранжимент.

На 28 ноември публиката в зала „Универсиада" ще има удоволствието да чуе на живо двете най-нови авторски песни на Милена - ''Куклата Мици'' и ''Чворолино'', както и най-новата конпозиция ''200'' на проекта, съставен от Васил Гюров (Ревю), Кирил Маричков (Щурците), Денис Ризов (Ахат) и Иван Лечев (ФСБ).

Концертът се очаква да бъде с продължителност около 5 часа и последният акорд ще отзвучи чак в полунощ.

Наред с подготовката на грандиозния си бенефис, Милена активно се занимава и с издаването на два видео клипа към най-новите си парчета ''Куклата Мици'' и ''Чворолино''. Двете видео ленти ще бъдат анимация и са с уникална визуална техника, неправена до сега в България.

Билети за концерта все още могат да бъдат закупени на цени от 30 и 50 лева от касите на „Тикетпро-България" в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg.