Напред в приключението продължават Александрина и Феодор
Втората двойка, която напуска най-вълнуващата любовна надпревара в родния ефир „Един за друг“ са Милена и Цветелин от Свищов. Двамата се затрудниха с изпълнението на всички игри тази седмица – загубиха индивидуалните битки, справиха се най-бавно с изпитанието за двойки, а в играта за спасение не успяха да вземат победата. Това ги изправи на елиминации срещу Александрина и Феодор, които обаче събраха повече положителни гласове.

„Вашето пътуване по любовния маршрут на „Един за друг“ достигна своя край. Макар и кратко, участието ви беше запомнящо се“, обърна се към втората отпаднала двойка водещата Станислава Ганчева. „За нас е много ценно, че успяхме да намерим много нови приятели. Бъдете обединени, правете си по-често мили жестове, защото това остава за цял живот“, коментира от своя страна Милена.

„Супердвойка за седмицата“ изненадващо за всички станаха Александрина и Иван, които следващата седмица ще имат ключово предимство – ще стартират игрите с по-голяма сума от останалите участници. Двамата ще разполагат с цели 8000 лв. преди началото на първото изпитание, но за целта, двамата трябва да решат от кои три двойки да вземат по 1000 лв.

Какво решение ще взема и кого ще лишат от средства, не пропускайте в новите епизоди следващата седмица – в сряда и четвъртък от 21:00 ч. и в събота от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.

Милена и Цветелин