Мила Йовович пристигна в София
Мила Йовович пристигна в София / БГНЕС

Холивудската звезда Мила Йовович кацна на летище София, предаде БГНЕС. Родената в Украйна актриса пристигна у нас със съпруга си Пол Андерсън. Почитатели и медии я чакаха развълнувани, но хубавицата не се спря, за да отговори на въпросите им и да раздаде автографи.

Мила Йовович идва у нас за снимките на филма "Сървайвър" (Survivor), в който ще си партнира с Пиърс Броснан, който пристигна у нас вчера.

Мила Йовович пристигна в София
netinfo

Доскоро звездите снимаха в Лондон, но най-мощните сцени ще са в България. За целта половината от декорите на Ню Йорк в Киноцентър "Бояна" ще бъдат променени така, че да пресъздадат лондонска атмосфера.

В лентата Пиърс Броснан играе главният враг на героинята на Мила Йовович. Тя е току-що назначен в американското посолство в Лондон агент с основна задача да предотвратява проникването на терористи в САЩ. Става жертва на интриги и е обвинена в престъпление, заплашен е и животът й. Налага се да се крие, докато докаже невинността си. Междувременно се свързва с антитерористична групировка, която се опитва да осуети бомбен атентат на "Тайм скуеър" в Ню Йорк.

Мила Йовович пристигна в София
netinfo