Михаела Велкова
Михаела Велкова / vbox7
Ако Михаела Велкова ви се струва позната, то тогава или е от първия български тийн уеб сериал „Не така, брат“, или е от социалните мрежи, в които се подвизава като влогър и модел. Отделно от това блести и с участието си в поп фолк клипа към песента на Емилия и Денис Теофиков „Акула“., пише каналът на Христиана Нонинска във vbox7.

В момента Михаела живее в Лондон, където учи "Медийни комуникации" . По време на пандемията тя прекара и доста време в  България, учейки дистанционно. Най-голяма ѝ мечта още от малка е да бъде актриса и още докато е отрано навлиза в тази сфера.
 

Ива от „Не така, брат“ определено има голям афинитет към модата, а Лондон е точното място, на което човек може да развие въображението си и да разнообрази стила си в различни посоки – както модерни, така и по-ежедневни. Визиите, с които се показва на снимките си, определено са уау. 

Може да е само на 22 години, но със сигурност знае какво иска от живота и знае как да му се радва максимално. Любими хора, пътешествия, дрехи и храна – това са аспектите, в които студентката развива профила си в Instagram.
 

Моделството също е нещо, с което се занимава още от ученичка. Това е и една от сферите, в които тя се чувства на място и това може да се види от професионалните фотосесии, в които е участвала.

Преди година Велкова стартира свой собствен канал, в който първите ѝ видеа са на английски език. Повечето от тях са на лайфстайл тематика. Последното ѝ видео е на български език и в него споделя личното си мнение за някои от тенденциите, които не харесва в Англия. Към момента е в застой в развитието на канала си.
 

Животът в България ѝ липсва определено, но за момента условията за работа не ѝ допадат дотолкова, че да се върне.