Михаела Филева и Светльо шашнаха със страстно танго
Михаела Филева и Светльо шашнаха със страстно танго / снимки: Нова телевизия

Началото на седмицата на любовта в Dancing Stars 2014 подложи на редица предизвикателства звездните двойки, но този път те не бяха само танцувални, но и емоционални.

Седмицата на любовта на сцената на Dancing Stars 2014 започна с невероятен спектакъл! Блестящите звезди светеха дори още по-силно на дансинга, озарени от любовта към публиката, а техните половинки сияеха от страстта си към танца.

За трепетното начало на любовния сезон допринесе и първият танц за вечерта - R&B валса на най-чаровната усмивка, рапъра Вензи. Дори и строгото жури беше по-благосклонно от обикновено към любовния танц на Вензи и Ралица.

Михаела Филева и Светльо шашнаха със страстно танго
netinfo

Михаела Филева и нейният партньор Светльо, събраха най-много точки с тяхното страстно танго и оглавиха класацията в тазвечершната надпревара.

След няколко дребни грешки и малко по-тежките думи на Галена Великова, олимпийската шампионка Сани Жекова трудно сдържаше сълзите си. За невероятно смелия Ути Бъчваров тежки думи от журито нямаше, само поредната порция похвали за перфектното изпълнение, макар и със счупена ръка.

Сълзи се появиха и в очите на Нели Атанасова, гледайки записа с наставленията на любима си треньорка Нешка Робева. После онлайн се появи и първото Dancing Stars „селфи” на Наско и Нели, което беше заснето в ефир, направо на сцената на шоуто.

Емоционалните изблици не подминаха и Нана, която сподели, че тази вечер е съвсем сама в шоуто, тъй като и съпругът и дъщеря и не са успели да дойдат.

Михаела Филева и Светльо шашнаха със страстно танго
netinfo


Мариан Кюрпанов пък сподели, че любовта му към танците го е подтикнала да танцува с табла на репетициите, за да придобие по-голяма грациозност.

Пеперудите в стомаха не пощадиха и водещите на формата - Алекс Сърчаджиева и Калин Сърменов, които проговориха на езика на любовта.

Михаела Филева и Светльо шашнаха със страстно танго
netinfo

Какво още ще разкрият за своя емоционален, любовен и душевен свят звездите на Dancing Stars 2014, ще разберем във втората вечер от Седмицата на любовта, в четвъртък, 27 март, от 20.00 ч. само по Нова телевизия.