Аз съм Миглена Каканашева – Мегз. Притежавам два от най-успешните модни бранда у нас, носител съм на "Златната игла" – най-престижната награда за мода в България и съм най-младият притежател на тази награда в моята категория. 

Вижте Съквартирантите във VIP Къщата на Big Brother 2017 (СНИМКИ)

Със сигурност мога да кажа, че определям начина, по който изглежда цялото днешно поколение. Може да се каже, че съм българската Ким Кардашиян, без съпруг и татко милионер зад гърба си. Никой не ми е дал пари, всичко съм направила сама. Аз държа по пътя, който съм избрала, короната и върхът да са си мои. 

Животът ми е на показ 24 часа в денонощието. Постоянно снимам видеа. Всички видеа са с най-малко 100 000 гледания, а това, в което ме блъсна камион, има над 700 000 гледания.

Миглена Каканашева  Мегз
NOVA

Хората много често подхождат с критика или с насмешка към нещата, които правя, защото не могат да ме вкарат в шаблон. Да съм обикновена, животът ми да мине и да не съм направила нещо велико – не искам такъв живот. Искам живот, който после ще се пише в учебниците, за който хората могат да пишат книги и да правят филми. Страх ме е да съм обикновена. 

Дори самата аз не знам каква съм, през 5 минути съм различна, живея изцяло от емоциите. Разбирате ли, че в нито една секунда не обмислям нещо предварително.

Цяла седмица мисля защо влизам в Къщата на VIP Brother. Ако трябва да бръкна най-навътре в мен и да ви кажа – когато животът ми е пред камерите и всички хора го гледат, това е най- хубавата емоция, която моето съзнание разпознава. Не знам дали сте го изпитвали, обаче това е за мен най-голямото чувство.

От мен може да очаквате всичко. Аз самата не знам какво да очаквам – влизам и, както обикновено казвам, скачам, пък дано да изплувам този път.

Вижте всички Съквартиранти във VIP Къщата на Big brother (ВИДЕО/СНИМКИ)

Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева посрещнаха 16 Съквартиранти (СНИМКИ)