Мерилин Менсън пристига у нас ден по-рано
Мерилин Менсън пристига у нас ден по-рано / netinfo

Рок величието Мерилин Менсън реши да пристигне в България ден по-рано. Звездата пристига у нас на 3 юли с частен полет от Истанбул, съобщиха организаторите от „София Мюзик Ентърпрайсиз”. Хиляди български почитатели очакват разбиващото шоу на рок иконата Менсън на столичния стадион Академик на 4 юли, сряда.

След концерта си в Турция мегазвездата предпочете да пристигне в България ден по-рано, за да има достатъчно време да отпочине преди концерта си у нас, пише БГНЕС.

Менсън ще отседне в луксозен петзведен хотел, заедно с 40-членния си екип и ще остане у нас до 5 юли. Последната новина около артиста е, че в деня на шоуто Мерилин Менсън ще се срещне с десет от най-запалените си български почитатели. Специалната среща ще се проведе час след концерта му в подходяща за целта зона на стадион "Академик". Ден преди пристигането си, той посочи своите финални изисквания относно гримьорната.

По желание на Менсън тя ще бъде обзаведена с удобни фотьойли, дебел килим, плътни завеси, две огледала в цял ръст, голяма тоалетна маса за грим и десет големи настолни лампи. Задължително условие на артиста е в гримьорната да има двуметров часовник с махало и достъп до високоскоростен интернет. Организаторите от „София Мюзик Ентърпрайсис” отново напомнят, че концертът стартира в 19 ч. и приканват към по-ранно придвижване към стадион "Академик". Вратите на стадиона ще бъдат отворени още в 17 ч.