Белафонте тайно я снимал докато правили секс и я заплашил, че ще направи видеозаписите публично достояние, ако тя го напусне
Певицата Мел Би издейства временна ограничителна заповед на съпруга си Стивън Белафонте, след като в продължение на години е ставала жертва на домашно насилие, съобщават Асошиейтед прес и Ройтерс.

На изпълнителката е поверено и попечителството над най-малката й дъщеря.

Момиченцето се роди през 2011 година. Вижте повече тук

Ограничителната заповед беше издадена, след като Мел Би подаде в съда клетвена декларация, според която Белафонте я е подлагал на емоционално и физическо насилие през целия им брак. Той я заплашвал, че ще пусне в мрежата сексуални клипове, заснети с нея.

Мел Би
Guliver/Getty Images

Певицата, чието истинско име е Мелани Браун, написа, че Белафонте най-често се държал грубо с нея след светски събития, на които били поканени. Той ѝ нанесъл побой след представянето ѝ на австралийския версия на X Factor през месец юли 2012 година и я пребил още веднъж след гастрола ѝ със Spice Girls на лондонската олимпиада. Според тъжителката претърпените насилия са попречили на кариерата ѝ. Освен това Белафонте тайно я снимал докато правили секс и я заплашил, че ще направи видеозаписите публично достояние, ако тя го напусне.

Мел Би
Guliver/Getty Images

Мелани Браун поиска съдействието на съда той да бъде възпрян в осъществяването на тези свои намерения.

Мел Би подаде документи за развод още преди 10 години, но още не го е получила.
 За още новини харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА